De juRe Alapítvány

A SÉRÜLT EMBEREK JOGAIÉRT

Kontrasztos változat gyengénlátóknak   Könnyített olvasmány értelmi sérülteknek és gyerekeknek   Projects of De juRe Alapítvány (DRA-Hungary)
RÓLUNK
 Aktualitások
 Sajtószoba
 Támogatóink
 Partnereink
 Dokumentumok
 Kapcsolat
KÖZÖS A VILÁGUNK
 Tevékenységeink
 Módszertani munka
 Pedagógusoknak
 Kiadványaink
 Képgaléria
 Fórum
SZOLGÁLTATÁSAINK
 Jogi segítség
 Törvénytár
 Gyakori kérdések

Egyetlen világ van,
s valamennyiünknek  abban kell élnünk!
De juRe Alapítvány, logó

Látogatások száma:
látogató számláló

www.pafi.hu

Sajtószoba

Rólunk írták: Internetes sajtóanyagok, tévé- és rádióműsorok
a De juRe Alapítvány munkájáról

(A teljesség igénye nélkül)

ÖNKÉNTESSÉG AKADÁLYOK NÉLKÜL - SPECIÁLIS TRÉNING A DE JURE ALAPÍTVÁNYNÁL "A De juRe Alapítvány két évvel ezelőtt gondolt egy merészet, hogy a 'Közös a világunk' gondolat szellemében a középiskolás korosztályt, mint a társadalom könnyen érzékenyíthető csoportját célozza meg, olyan embereket, akik a jövőben megvalósuló társadalmi integrációért sokat tehetnek."
Tovább a teljes cikkre >>

AKI ÁLMÁBAN IS LÁTJA A FÉNYT... "Egy különleges rendezvényre kapott meghívót a Carissimi. December elején Budapesten a De juRe Alapítvány székházában mutatták be dr. Kálmán Zsófia Aki álmában is látja a fényt című tanulmánykötetét. A szerző olyan anyák helyzetét kutatta, akik fogyatékosságuk ellenére gyermeket vállaltak."
Tovább a teljes cikkre >>

AKI ÁLMÁBAN IS LÁTJA A FÉNYT... "Nem fehér botokat, hanem gyerekeket szültem! - Fogyatékossággal élő anyák helyzete Magyarországon.
A múlt héten folytatódott az 'Akadálymentes anyaság' című rendezvény, amelynek apropója az 'Aki álmában is látja a fényt' tanulmány nyilvános bemutatója volt." [Közelkép Hírügynökség: 2010. december 10., Bálint István]
Tovább a teljes cikkre és a videó megtekintéséhez >>

GYERMEKVÁLLALÁS FOGYATÉKOS NŐKÉNT "Dr. Kálmán Zsófia gyermekorvos több mint két évtizede súlyosan és halmozottan fogyatékos gyermekekkel és családjaikkal foglalkozik, ám egy nemrégiben véget ért kutatásban megfordította a kérdést."
Gimes Júlia a szerzővel és fogyatékos anyákkal beszélgetett a műsorban. (mr1 - Kossuth rádió)
Tovább a teljes cikkre >>

AKI ÁLMÁBAN IS LÁTJA A FÉNYT... - FIATAL ÉDESANYÁK AFOGYATÉKOSSÁGRÓL "Vajon az úgynevezett ép emberek elgondolkodtak-e már azon, hogy milyen lehet kerekes székben babakocsit tolni? Vagy egy vak, gyengén látó anyuka hogyan tudja levágni örökmozgó csecsemője körmét, ha nem is látja? Esetleg honnan tudja egy siket anya, ha éjjel sír a gyermeke?" [Nagy Attila]
Tovább a teljes cikkre >>

Google

De juRe Alapítvány 2011. | Minden jog fenntartva.
1112 Budapest, Neszmélyi út 36. - Email: info@drahu.org.hu - Technikai probléma jelentéséhez klikk ide!