SAJTÓSZOBA

Ugrás a menüpontokhoz

Vissza a főmenüre

Rólunk írták: Internetes sajtóanyagok, tévé- és rádióműsorok a De juRe Alapítvány munkájáról (a teljesség igénye nélkül...)

AKI ÁLMÁBAN IS LÁTJA A FÉNYT... "Egy különleges rendezvényre kapott meghívót a Carissimi. December elején Budapesten a De juRe Alapítvány székházában mutatták be dr. Kálmán Zsófia Aki álmában is látja a fényt című tanulmánykötetét. A szerző olyan anyák helyzetét kutatta, akik fogyatékosságuk ellenére gyermeket vállaltak."
Tovább a teljes cikkre >>

AKI ÁLMÁBAN IS LÁTJA A FÉNYT... "Nem fehér botokat, hanem gyerekeket szültem! - Fogyatékossággal élő anyák helyzete Magyarországon.
A múlt héten folytatódott az 'Akadálymentes anyaság' című rendezvény, amelynek apropója az 'Aki álmában is látja a fényt' tanulmány nyilvános bemutatója volt." [Közelkép Hírügynökség: 2010. december 10., Bálint István]
Tovább a teljes cikkre és a videó megtekintéséhez >>

GYERMEKVÁLLALÁS FOGYATÉKOS NŐKÉNT "Dr. Kálmán Zsófia gyermekorvos több mint két évtizede súlyosan és halmozottan fogyatékos gyermekekkel és családjaikkal foglalkozik, ám egy nemrégiben véget ért kutatásban megfordította a kérdést."

Gimes Júlia a szerzővel és fogyatékos anyákkal beszélgetett a műsorban.
[mr1 - Kossuth rádió]
Tovább a teljes cikkre >>

A rádióműsor:


AKI ÁLMÁBAN IS LÁTJA A FÉNYT... - FIATAL ÉDESANYÁK AFOGYATÉKOSSÁGRÓL "Vajon az úgynevezett ép emberek elgondolkodtak-e már azon, hogy milyen lehet kerekes székben babakocsit tolni? Vagy egy vak, gyengén látó anyuka hogyan tudja levágni örökmozgó csecsemője körmét, ha nem is látja? Esetleg honnan tudja egy siket anya, ha éjjel sír a gyermeke?" [Nagy Attila]
Tovább a teljes cikkre >>


MENÜ

RÓLUNK

AKTUALITÁSOK

SAJTÓSZOBA

TÁMOGATÓINK

PARTNEREINK

DOKUMENTUMOK

KAPCSOLAT


NAVIGÁCIÓ

FŐMENÜ

Vissza az előző oldalra

Vissza a drahu.org.hu honlapra

Ugrás a lap tetejére

De juRe Alapítvány 2011. | Minden jog fenntartva.
1112 Budapest, Neszmélyi út 36. - Email: info@drahu.org.hu - Technikai probléma jelentéséhez klikk ide!